Egentid.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår efter jobbet så fick vi en egen mysig kväll med bara Neo. Dom små åkte till landet med morfar och vi åkte till olearys i tele2 och Neo fick bestämma vad vi skulle göra. 

Först blev det äventyrsgolf, det var sjukt jämt mellan mig och Stefan men sista hålet gick åt skogen för mig så Stefan vann med 2 poäng... Neo kämpade på och jag tyckte han var riktigt duktig. 

Efter blev det middag och sen var det så mycket folk och allting var upptaget så det blev lite airhockey, sen fick Neo spela lite på maskinerna, åka skidor och köra motorcykel. 

Sen åkte vi hem igen. 

Idag är vi lediga men kan såklart ändå inte sova så gick upp strax efter 06, så fick iaf en timmes mer sömn än på vardagarna.... 

Idag blir det först lite shopping och sen ska Neo på kalas. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Instagram.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Lex klass har precis startat en Instagram där vi föräldrar fått välja och godkänna olika alternativ om barnen, vi valde att dom får visa Lex ansikte och jag tycker det är så roligt att få se och läsa om vad dom gör i skolan varje dag. 

Lex har ju lite svårt att berätta sånt så känns skönt, om det dock skulle hända något så brukar dom ringa eller sms:a. 

Dom hittar på många roliga saker, Lex har redan nu syslöjd, hemkunskap, idrott och andra ämnen, dom promenerar mycket i skogen, Lex fiskade förra veckan och fick napp, han har blivit så stor våran lilla kille 💙 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ledig idag.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag är jag ledig och spenderar förmiddagen i frisörstolen, förhoppningsvis blir jag din i håret :) 

I helgen var det jobb och annat som hände, i lördags fick vi varmluftpumpen installerad och det blev super snyggt och ni är det varmt inne.! 
 På kvällen åkte jag och Neo tillsammans med amanda och grabbarna till Tyresta och gick den årliga reflexvandringen, super mysigt som vanligt. 

I söndags medans vi jobbade och morfar passade barnen hemma hos oss fick vi vår nya ytterdörr installerad och när jag kom hem monterade och installerade jag och morfar vårt nya smarta lås. Sjukt skönt att slippa nycklar. 

Igår hade Stefan några vänner över på middag, annars har det varit en lugn start på veckan. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)


Länge sedan.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det var verkligen länge sedan jag gjorde ett inlägg, i maj senast såg jag nu. Tanken har funnits många gånger men inte orken eller suget. Det har varit ett tungt halvår med mycket att tänka på och fixa, men nu så kanske tiden finns och lugnet i kroppen. 

Mycket har hänt men det roligast av allt är att det går så bra för alla barnen, Nellie har börjat på storbarnsavdelning, Neo i tvåan och Lex i första klass. Det går super bra både där och med skoltaxi till och från skolan. 
Neo går det också bra för då han ligger i slutet på tvåans kriterier i vissa ämnen. 

För oss vuxna går det också bra, dagarna ser likadana ut hela tiden känns det som, saker och ting händer med radhuset också. 

Igår var mina kära elektiker här och drog fram ström till varmluftpumpen som ska installeras i helgen, sen ska den nya ytterdörren på plats också. Mycket roligt att det fram emot även fast det är jobbhelg. 

Barnen hämtades av morfar efter jobb/skola/dagis och är på landet tills imorgon. Imorgon kväll är det den årliga reflexvandringen med Neo och så får vi även lite sällskap. 

Nu väntar jag hem Stefan och maten inna. Det blir soffläge resten av kvällen. 

Puss&Kram 

Imorse innan vi öppnade blev vi lite ställda då det knatade förbi en stor älg 😝 

(null)