Gluten x2.

Halva veckan har gått och det har hänt en del. 

I måndags slutade Stefan tidigt och medans jag fortfarande jobbade ringde skolan och berättade att Neo haft huvudvärk och spytt så Stefan åkte och hämtade honom. 
När han kom hem somnade han snabbt på soffan och efter några timmar när han vaknade mådde han bra igen men med lite huvudvärk, så i tisdags vabbade vi halva dagen var. 

När jag pratade med Neo om hur måndagen gått till så räknade jag snabbt ut att han fått ett migränanfall och därför spytt i skolan. 
Men han fick såklart va hemma tisdag och onsdags och var tillbaka i skolan idag. 

Igår var det dietist besök för Lex, han följer sin kurva och allt såg bra ut, men vi behöver ha mer smör eller olja på hans mat och sen skulle han behöva få i sig mer mjölkprodukter, inte det lättaste när han inte gillar fil, yoghurt eller ost. Men vi ska nog hitta på något knep som med allt annat. 

För några veckor sedan bokade vi en tid till Neo på vc för att kolla om han också är glutenintolerant, eftersom jag misstänkt ett tag att något var fel. Och jag hade rätt, för idag var Stefan och Neo på ett nytt besök och det visade att han ärvt det av mig. 

Blir en del att tänka på, men det mesta har vi ändå koll på eftersom jag också är det och vi lämnade ett intyg direkt till skolan idag. 

Nu blir det lite hockey innan barnen ska sova. Måste verkligen vara värdelöst att spela utan publik! 

Puss&Kram 
(null)

(null)


(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback