Göteborg.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I lördags morse begav vi oss till Göteborg, jag och Stefan, alla barnen, morfar och Christoffer och Amanda och barnen. 

Vi hade med oss frukost som vi åt på vägen och lördagen spenderades med promenad runt i Göteborg och middag på resturang. 

På söndagen åt vi en god hotellfrukost innan vi spenderade dagen på universeum, stort och roligt ställe där vi kollade på djur och provade en massa roliga grejer. 

När vi var klara där gick några av oss för att vila lite och dom andra åkte spårvagn. Senare möttes vi upp igen och gick till en annan resturang och åt middag. 

Igår blev det en först frukost, sen fick det bli en promenad igen så barnen fick springa av sig lite innan det var dags att åka hem igen. 

En mysig liten mini tripp, dock var inte vädret det roligaste till och från, hade gärna promenerat runt lite mer men är ändå nöjd med redan. Barnen är så duktiga på att gå och uppföra sig. 

Igår när vi kom hem packade vi upp och tvättade, sen blev det mys i soffan. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Damlandslaget bodde också på hotellet.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lex i skolan.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det var ett tag sen jag hade tid att lägga upp bilder från Lex skola och vad han gör för er som vill se. Jag tycker det är super roligt att varje dag kolla Instagram för att se vad som har gjort. 

Extra roligt är det och se när han har syslöjd & hemkunskap. Han är så duktig. 

Han har senaste veckorna börjat hålla för öronen i matsalen och på idrotten, även i skogen, så fort han lämnar huset där klassrummet är så vägrar han släppa vilket har resulterat i att han inte kan vara med och leka eller äta lunch, så vi skickade med ett par hörselkåpor och det funkar bra, nu kan han äta igen och vara med på idrotten. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Städat hem.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I måndags kom vi hem efter en jobbhelg till ett helt nystädat hem, så rent och fint överallt, luktade så gott, inget damm någonstans, allt var perfekt, tillomed diskmaskinen var urplockar, alla sängar bäddade, även dockans säng i nellies rum. Så värt med hemstädning. 

Helgen gick fort med jobb och middagsgäster på lördagskvällen, barnen hängde på landet med morfar med hjälp av conny på lördagen när morfar hade städdag med grannarna. 

Varannan tisdag har Stefans kompisar över på middag, och idag var det dags igen, vi grillade och snackade skit och hade trevligt. 

Imorgon är vi lediga, vilket är väldigt välkommet för idag har jag varit så trött och slut i kroppen, det känns att man jobbat många dagar i rad. 

Imorgon är det utvecklingssamtal för Lex och det ska bli så spännande och se vad dom säger om hans första tid i skolan, 

Puss&Kram 

(null)

(null)
 
(null)


Lex vecka i bilder.

Allmänt  /  0  Kommentarer
En till vecka har gått och Lex har gjort en massa skoj i skolan. 

På hemkunskapen bakade dom bananpannkaka. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Gluten x2.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Halva veckan har gått och det har hänt en del. 

I måndags slutade Stefan tidigt och medans jag fortfarande jobbade ringde skolan och berättade att Neo haft huvudvärk och spytt så Stefan åkte och hämtade honom. 
När han kom hem somnade han snabbt på soffan och efter några timmar när han vaknade mådde han bra igen men med lite huvudvärk, så i tisdags vabbade vi halva dagen var. 

När jag pratade med Neo om hur måndagen gått till så räknade jag snabbt ut att han fått ett migränanfall och därför spytt i skolan. 
Men han fick såklart va hemma tisdag och onsdags och var tillbaka i skolan idag. 

Igår var det dietist besök för Lex, han följer sin kurva och allt såg bra ut, men vi behöver ha mer smör eller olja på hans mat och sen skulle han behöva få i sig mer mjölkprodukter, inte det lättaste när han inte gillar fil, yoghurt eller ost. Men vi ska nog hitta på något knep som med allt annat. 

För några veckor sedan bokade vi en tid till Neo på vc för att kolla om han också är glutenintolerant, eftersom jag misstänkt ett tag att något var fel. Och jag hade rätt, för idag var Stefan och Neo på ett nytt besök och det visade att han ärvt det av mig. 

Blir en del att tänka på, men det mesta har vi ändå koll på eftersom jag också är det och vi lämnade ett intyg direkt till skolan idag. 

Nu blir det lite hockey innan barnen ska sova. Måste verkligen vara värdelöst att spela utan publik! 

Puss&Kram 
(null)

(null)


(null)