Hej då tofsen.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I onsdags hade Neo studiedag, Lex symptomfri dag och Nellie fick vara ledig, vi passade på och handla inför helgen och Neo och Nellie fick klipp dig. Hade även telefon möte en stund på morgonen. 

Neo var less på sitt hår och ville klippa av det, så vi åkte till frisören, den långa tofsen som han kämpat mer i flera år försvann och Nellie fick sig ett första besök och klippte av bebis håret som bara trasslade sig. 

Nellie var super duktig i frisörstolen och för Neo gick det galant som vanligt. 

På kvällen grillade vi och sen åkte vi hem. 

Idag efter jobbet åkte vi ut till landet och lillebror och hans kompisar var redan där och alla grabbarna börja bygga altanen medans jag höll koll på barnen, lagade mat till dom och grillade till altan byggarna. 

Känns så bra att den nu är på gång. 

Puss&Kram 

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)


Lyx.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Denna vecka är en annorlunda vecka. 

I helgen som var jobbad vi och barnen var med morfar på landet, och igår blev Lex hemringd från dagis då han var snorig. 
Stefan hämtade honom och när jag slutat hämtade vi alla barnen och mötte upp morfar och morbror och åkte till mormor som fyllde år igår. Vi överraskade henne med fika och blommor, och eftersom vi inte setts på månader så var det extra mysigt. ❤️

Idag har jag och Stefan jobbat skift som vanligt när barnen är sjuka, eller Lex är inte sjuk men måste ju ändå vara hemma 48 timmar när dom på förskolan ansåg att han var sjuk. 

Men när vi hämtar alla barnen och handlat så åkte vi ut till landet och har det mysigt idag, Neo har studiedag imorgon och jag och Stefan är lediga så då får Nellie också vara ledig. 

Strax efter vi kom så kom leveransen med virke till nya altanen, så om någon har tråkigt i helgen är man välkommen att komma hit och bygga! Det ingår sovplats, öl och middag. 

Kvällens middag var enkel med grillad korv med bröd och nu myser vi alla i soffan framför brasan. 

Imorgon när morfar slutat så kommer han och byter av oss som ska jobba torsdag och fredag, sen åker vi tillbaka igen. 

Puss&Kram 
(null)

(null)


(null)

(null)


(null)


Ledig helg.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I helgen var vi ute på landet och myste hela familjen, vi fick lite besök också under helgen och var väldigt duktiga och gjorde det vi skulle. 

I fredags åkte lillebror med oss ut, vi fick spontant besök av en jobbarkompis till oss som åt middag och sov kvar. 

På lördagen fyllde Stefan år, jag hade frågat gudmor om hon kunde baka Stefans favorit tårta som hon fixade och morfar åkte och hämtade, Ammi med familj kom och fikade och senare kom Amanda och barnen, och två kompisar till Christoffer och vi åt god mat, drack vin och barnen lekte massor. 

I söndags var vi duktiga och rev altanen så nu ska det beställas virke och sen ska det byggas en ny. 
Kvällen spenderades hemma på Ringvägen med att hela familjen duschade, åt lite mat, och myste innan det var dags att sova. Inte för att det gick nå vidare att sova inatt. 

Idag slutade vi tidigt och skyndade oss hem för att ha online möte med banken så att alla papper är klara inför radhuset. 

Efter mötet åkte vi och hämtade barnen och jag och Nellie gick på hennes första tandläkarbesök som gick så bra, fina tänder och en nöjd Nellie som fick en tandborste när hon var klar. 

Puss&Kram 
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)


Påsken.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I år vart inte påsken som den brukar vara, vi spenderade den mestadels själva med en mysig påsklunch och lite påskpyssel. 

Min bror kom på besök och även Amanda kom och förgyllde får dag. 

Vi var nere hos grannarna på dagen och hjälpte till med att fixa på tomten och bestämde senaste att grilla tillsammans och middagen intogs utomhus och där satt vi hela kvällen, väldigt mysigt ändå. 

Satte upp väggar och startade infravärme så det skulle bli lite skönaste, massor med filtar och gott kaffe för att hålla värmen. 

Gillar mina lediga helger då vi kan spendera tid tillsammans hela familjen och bara mysa. 

Nu längtar jag efter värmen och är väldigt trött på det här aprilvädret! 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Bebismys.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Förra helgen var vi på landet eftersom vi var lediga, fick fint besök av vänner och vi grillade och hade mysigt. 

Vi började även lite smått förbereda för den nya altanen som skall byggas så fort det finns tid över. 

I vanliga fall när Min man fyller år så brukar det firas på landet med mycket folk och grillning, men i år är det inställt pga av Corona så vi får fira honom själva eller senare i sommar. 

Eftersom man ändå inte kan sova när man är ledig stod vi innan 8 och satte upp studsmattan till barnens stora glädje. 

En lugn och efterlängtad helg. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


1 maj.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I snart 3 veckor har vi bott hos min pappa, det har gått väldigt bra, speciellt med barnen som är överlyckliga varje dag om att vi ska åka hem till morfar, speciellt Lex vilket vi trodde skulle bli svårast. 

I måndags lämnade vi över nycklarna till nya ägaren av vår gamla lägenhet. Med både glädje och lite sorg, vi hade ju ändå bott där i 9år. 

Igår tog morfar med sig barnen till landet eftersom både jag och Stefan jobbar idag och hela helgen. 

April gick väldigt fort och har varit en tuff och stressig månad, men nu hoppas jag att maj går lika fort även fast det inte känns som att den kommer göra det med 5 helger bland annat. 

Puss&Kram 

(null)