Landet premiär.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Barnen har redan varit på landet med morfar men nu var det äntligen vår tur att kunna åka ut, ledig helg och lite tid att andas. 

Igår efter jobbet åkte vi och hämtade barnen och sen lämnade vi av Lex hos hans mormor och gudfar som frågade i veckan om dom fick låna honom i helgen, vilket passade perfekt då han frågat efter dom några gånger senaste tiden. 

Igår blev det grillat till middag och sen var det tyst och släkt innan 21:00, pigga och roliga familjen..... 

Idag har vi varit ute och pysslat på tomten hela dagen, dagit fram utemöbler, städat och alla grabbarna har grävt och förberett för den nya altanen vi planerar att bygga. 

Min lillebror kom ut idag och tog med datorn för att rita upp alla våra fantastiska idéer och planer så vi får nån hel helt i vad som skall byggas, så snart är vi överens och sen ska det "bara" rivas och byggas. 

Njuter till fullo och tar det lugnt och andas innan april kommer och det kommer bli mycket igen, man måste ta till vara på dom små stunderna. 

Puss&Kram 
(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


Jobbigt och jobba....

Allmänt  /  0  Kommentarer
Fredag idag och dom små är fortfarande hemma eftersom dom hostar lite grann, men i onsdags var vi iväg och fixade lite, igår var jag hemma med barnen och Stefan jobbade, på kvällen kom morfar en snabbis och var barnvakt för att vi var och besökte möjligen Lex skola han ska gå i till hösten, och träffade rektor och lärare. 

Idag var Nellie och Lex med på jobbet på förmiddagen så jag fick lite gjort innan vi gick och hämtade Neo redan kl 11, hans lärare skulle samplanera och jag gissar att dom stänger grundskolan nästa vecka. 

Nu är vi hemma igen och Nellie somnade som en stock på soffan, det är jobbigt att gå upp tidigt och jobba. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)


Mycket nu....

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det är så mycket nu hela tiden att huvudet går på högvarv för att få allt att gå ihop. 

Vi har efter några veckors ångest, nervositet , städning, visningar osv äntligen sålt lägenheten, så nu börjar nästa steg med att packa ner allt och flytta. 

I och med coronaviruset har Nellie och Lex inte fått gå på dagis sen i fredags eftersom dom hostar lite granna och är snoriga, som dom varit sen december... vilket betyder att jag och Stefan har fått jobba i skift för att få allt att fungera, och dom kommer fortsätta vara hemma veckan ut. 

Neo får än så länge gå i skolan men den kommer snart att stänga också så då blir det en till unge hemma om dagarna. 

Lex utredning inför skolstart i höst har vi också kämpat på med, nu väntar slutbeskedet från läkaren. Dom ringde även från skolan så vi ska på öppet hus i veckan. Sen är det bara beslutet och skoltaxi som ska fixas. 

Jag skulle verkligen behöva lite lugn nu, men det känns som dom närmaste månaderna kommer vara fulla med kaos. 

Skönt iallafall att jag hade en ledig dag i onsdags där jag inte gjorde någonting. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)


Sjukstuga.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi klarade oss hela februari utan att behöva vabba, alla har hållit sig friska men i torsdags vaknade en liten dam med feber och vi var hemma hela dagen, fredagen delade jag och Stefan på. 

Helgen spenderade barnen med morfar medans vi jobbade och kollade på mellon. 

Natten till igår blev Lex dålig och fick vara hemma med mig igår och idag har vi delat igen jag och Stefan, men han mår mycket bättre nu och ska gå till förskolan imorgon. 

Nu hoppas vi att alla barnen håller sig friska. 

Puss&Kram 

(null)

(null)
En mysig helg.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi har haft en riktigt mysig helg i Örebro hela familjen och morfar. 

Vi har bott på hotell, ätit god mat, utforskat staden med många, långa promenader, vi har badat på Lost City och haft en lugn och avkopplande helg. 

Väldigt imponerad över hur duktiga och skötsamma våra barn är att ha med sig, mycket nöjd över helgen. 

I 3 dagar har vi varit på karolinska i Solna, en gång utan Lex och två med, han imponerade mycket på psykologen men visade honom också att han inte är gjord för att gå i vanlig grundskola så nu inväntar vi en ny tid för att få slutbeskedet och även träffa läkaren för den medicinska bedömningen. 

Vi har pysslat mycket här hemma, med fotografering och annat, sovit borta för att inte skita ner efter att vi haft städerska hemma och en del annat. 

Känns så konstigt att lämna denna underbara lägenhet som vi bott i 9år tillsammans, skulle jag få välja skulle vi bott kvar om man kunde trolla fram fler rum, men vi måste flytta till större. 

Nästa vecka är det visning och tandläkare för Nellie som står på schemat. Och jobb såklart. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)