Sol ☀️

Det nya året började Inge vidare,... 

på nyårsafton fick jag jätteont i magen och låg på soffan och tyckte synd om mig själv hela kvällen, kämpade med att hålla mig vaken till tolvslaget och kollade på fyrverkerier genom fönstret och sen la jag mig i sängen, Nellie somnade på soffan 23:15 och Neo och Stefan gick ut och tände tomtebloss. 

Stefan gissade på att jag hade ont pga av magkatarr och sen jobbade jag med ont i magen hela nyårsdagen från öppning till stängning, sen har det blivit lite bättre för varje dag som gått men har lite känningar då och då. 

Det har varit mycket dom senaste veckorna, känns som jag jobbat typ varje dag, mycket och hålla koll och reda på, barnvakter då dagis varit stängt klämdagarna osv. Ska bli så skönt att det bara är måndag kvar. Sen ska allt vara som vanligt igen. 

Idag fick jag vara ledig och Stefan jobbade istället, jag barnen och morfar åkte först till tippen och kastade allt skräp, sen till Tyresta nationalpark och gick tjäderstigen, ganska kul och gå när det är ljust ute, har ju bara gått när det varit mörkt,,. Sen kollade vi på djuren och avslutade med lunch på donken, det blåste och var lite kyligt men solen sken och det kändes ju skönt. 
En lugn dag med promenad i skogen var vad jag behövde, Inge stress alls och snälla barn. 

Nu sitter vi hemma och håller tummarna för att Sverige vinner semifinalen mot Ryssland. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback