Stressvecka....

Allmänt  /  0  Kommentarer
Denna vecka känns det som att tiden inte kommer att räcka till, det är mycket på agendan men det ska vi klara. 

Idag blev det en kort arbetsdag, vi jobbade bara till 12, åt en snabb lunch på vägen och nu sitter vi på karolinska i Solna och väntar på att träffa KNUT teamet som ska göra Lex nya utredning inför skolstarten. 
Hit ska vi tillbaka på onsdag och fredag. 
Sen ska bilen lämnas in, det ska fotas och städas. Men till helgen blir det avkoppling och lite skoj för barnen. 

Puss&Kram 

(null)

(null)


❤️

Allmänt  /  0  Kommentarer
Fredag idag och alla hjärtans dag. ❤️

Först har vi jobbat idag, och när vi hämtade barnen så åkte vi förbi centrum och hämtade blommor till mig som min fantastiska man redan varit och beställt igår och sen vidare till donken för att hämta hem mat som Lex tjatat om hela veckan. 

Efter middagen började vi rensa i garderoben, satan vad grejer man samlar på sig, har gjort en stor hög med grejer som ska kastas, en massa kläder, böcker, barnsaker osv, 

Helvete vad jag har nyst, det var väldigt dammigt på vissa ställen, gått igenom hela bokhyllan, hittade en massa kort, album, pärmar och annat som jag inte ville kasta som fick hamna i min sparar-kartong. 

Alla barnen fick ett varsit Marabou hjärta att mumsa på ikväll men snart är det dags för sängen, imorgon väntar mer rensning och lite annat som måste fixas. 

Puss&Kram 


(null)

(null)

(null)


Känns väldigt overkligt....

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det känns fortfarande väldigt overkligt att vi kommer att flytta inom snar framtid... den har inte riktigt gått in i huvudet än men när jag kommer på det blir jag helt lyrisk och känner hur det bubblar i hela kroppen och det ska bli så spännande. 

Nu har det varit jobb i en massa dagar i rad, imorgon är vi lediga och då blir det till att rensa, på eftermiddagen kommer mäklaren hit, ser fram emot och se vad han säger :) 

Barnen blev hit körda i söndags och alla underbara människor stannade kvar och fikade och det var väldigt mysigt! 

Nu är jag nerbäddad i soffan och kollar hockeyn, ser Inge vidare ut men håller tummarna för att DIF vänder det här. 

Nån som har tips på bra firma för flyttstäd osv kan ju få höra av sig :) 

Puss&Kram 

(null)


Kontrakt.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var en tuff dag med spänning, ångest och nervositet, men efter kl 19 släppte allt då alla papper var påskrivna och klara, och vi om några månader flyttar till radhus.! 

Ska bli så skönt med större, barnen får eget rum och två toaletter, började bli jobbigt och dela 4 personer på en toalett. 

Barnen är på vift i helgen eftersom det är jobbhelg, grabbarna med mormor & Conny och Nellie spenderar helgen som storasyster hos bästa gudmor med familj. 

Nu väntar jag på att Stefan slutar och så ska vi ta oss en sväng till Ikea och fixa lite, ikväll blir det mellomys i soffan. 

Puss&Kram 

(null)