Världens bästa 7åring.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I veckan har barnen fått ha lite höstlov hemma med mig, slutade tidigt i måndag och var ledig tisdag & onsdag..  vi tog oss en sväng till Västerås med morfar och bodde på the steam hotel, åt god mat, promenerade i kylan, sov gott och hade det super mysigt! 

I onsdags fyllde Neo år och hade en mysig dag, vi hämtade hans kompis på fritis efter lunch och dom fick leka innan det blev kalas med fler kompisar på Leos tills dom stängde. 

Idag har jag jobbat och barnen varit på dagis/fritis. Efter jobbet blev det nya naglar och Stefan har som vanligt fixat en grym pumpa till halloween. 

Köpte typ 2kg godis i dag om det skulle komma nån och knacka på, den kom 2st barn så vi har en del och äta i helgen 😂 

Jag jobbar i helgen och sen är det kalas för Neo som gäller, efter förra året bestämde jag mig för att inte fira födelsedag längre så iår firar vi bara Neo. 

Puss&Kram 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Sjukstuga!

Allmänt  /  0  Kommentarer
I tisdags ringde dom från dagis och jag fick gå från jobbet och hämta Lex som hade feber, sen gick jag tillbaka till jobbet när Stefan slutade och gjorde klart det sista. 

I onsdags var vi hemma han och jag eftersom jag var ledig. 

Igår kom morfar och passade Lex fram tills jag kunde gå hem från jobbet vid 12, sen mådde jag fruktansvärt dåligt och fick en tid på vårdcentralen där det visade sig att jag har kraftig infektion i båda lungorna och 39,4 i feber, så det blev soffan resten av dagen. Så ont i bröstkorgen och bröstryggen och det värkte i alla leder i hela kroppen, hemsk känsla. 

Imorse vaknade Nellie med feber och hon har gnällt hela natten så ingen sömn har jag fått, så det ska bli spännande och se om vi överlever denna dag tills Stefan och Neo kommer hem igen. 

Inte nog med att det är jobbigt att vara sjuk själv, så ska man ta hand om två sjuka barn också. Just nu går det bra, Lex kollar paddan och Nellie ligger på soffan och kollar frost. 

Neos kalas vi skulle haft på söndag har vi fått skjuta upp till nästa söndag också. 

Puss&Kram 

(null)