Maj.

Nu är det maj månad och idag började jag min nya tjänst på riktigt, ska bli super skoj men också lite nervöst. Har fortfarande mycket att lära mig. 

Igår var jag och barnen lediga och jag hann med en del hemma som behövdes ordnas, när vi va klara och Stefan kommit hem från jobbet så hämtade vi upp morfar och åkte till trollbäcken där vi mötte Madde och åt middag tillsammans på en resturang. God mat och mysig början på maj. 

I tisdags jobbade jag bara till 14, sen fick ja gå hem för Nellie som va dålig kvällen innan fick hänga med morfar så länge han hade tid. 
På kvällen åkte jag och Neo till rudan och Neo gick fackeltåg och tände brasan, vi handlade lite lotter, fiskdamm och popcorn och kvällen avslutades med en eldshow. 

Imorgon är jag ledig och ska förhoppningsvis träffa min mamma, finns inte så mycket tid längre nu när jag börjat jobba mera. 

Min stora lilla tjej har varit helt torr i blöjan inatt och kissade på pottan när hon vaknade, så förhoppningsvis vill hon fortsätta med det. 

Ikväll blir det hockey på tv när barnen somnat, tror inte att djurgården kommer att vinna mer än silver iår men jag gillar att bli glatt överraskad, så jag håller alla tummar jag kan såklart. Mycket nöjd över en andra plats också, även fast guldet skulle kännas bättre. 💛❤️💙 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback