En ledig dag.

Idag har jag varit ledig och hunnit med en del, skönt att få saker gjorda så man kan göra annat. 

Började med att lämna alla barnen, hämtade bilen på Stefans jobb, åkte hem och bytte kläder för det var sjukt varmt, sen en kaffe på cirkel K, sen tid på mvc. 
Sen blev det Farsta en sväng, fixade brynen, handlade på bolaget, spanade i äffarer, köpte shorts till Stefan, fixade ett surf kort, skulle handlat på hm men det va stängt så fick åka till handen istället. 
Där blev det en del sommarkläder till barnen, shorts till Stefan och strumpor till mig. Handlade middag och sen svängde jag förbi Netonnet också innan jag åkte hem.
Käkade lunch och betalade räkningar, packade upp allt jag handlat och hämtade paket på posten, sen lämnade ja bilen igen till Stefan och gick och hämtade barnen. 

Neo lekte i vattenspridare på fritids när jag hämtade honom, dom andra två lekte i skuggan. 

Hemma blev det först frukt, sen rotade jag fram alla sommarkläder vi sparat i garderoben, fixade i barnens rum efter ommöbleringen igår, lagade middag, lekte med barnen, målade nellies naglar för första gången, super duktig och satt still tills det torkade. och nu är det dags för dom att sova. 

Imorgon är Stefan pappaledig med dom små eftersom dagis är stängt, på fredag också. 

Nellie sov sin första natt i grabbarnas rum och allt gick toppen, ingen har vaknat eller låtit. Hoppas det går lika bra i natt.! 

Idag firar även jag och Stefan 9år tillsammans - grattis till oss ❤️ 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback