Tandläkarbesök.

Det krävs mycket tid åt att gå till tandläkaren med Lex, för att dom ens ska ha en chans att titta i munnen behöver han få lugnande, och för att få lugnande måste han vara fastande i 4 timmar innan besöket. 

Tandläkaren var sen och när vi kom in på rummet vi fick hänga på innan själva undersökningen kom han och gav lex lugnande, kallade det att han skulle bli midsommarlullig och fick därmed inte stå upp eller gå, så han fick snällt ligga på sängen. 

Efter 20 min var det dags för en undersökning, som tog säkert hela 2! Minuter, allt såg bra ut, inga hål och ett nytt besök om ett år. 

Men vi fick inte åka hem än, var tvungna att vara kvar en timme efter han fått lugnande för att kolla att han mår bra... 

Så det tog typ hela dagen för att Lex skulle till tandläkaren för en undersökning på 2min. 

Tur att min snälla mamma följde med och höll oss sällskap, annars hade det varit ännu tråkigare. 

I söndags efter jag jobbat åkte vi ut till landet tillsammans hela familjen och mötte morfar och gjorde iordning för vår premiärhelg nu helgen som kommer, vi passade även på att grilla korv till middag och barnen var ute och lekte en stund innan vi åkte hem igen, tror dom saknar landet precis som jag. 

Puss&Kram 
(null)


(null)

(null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback