Sista chansen..

Idag känns det som att det är sista chansen för att få i Lex både mat och dryck, han går snabbt ner i vikt och blir fort uttorkas eftersom han inte har så mycket att ta av. 

Igår efter att vi sovit middag så låg han på soffan länge innan han orkade röra sig, strax innan han ville sova igen lyckades han iaf äta en halv macka och dricka lite saft. 

Han var ganska svår att väcka imorse men drack iaf lite Festis innan vi va tvungna att gå ut i detta hemska väder och lämna syskonen. 

När vi kom hem igen la han sig på soffan och vi bytte blöja, han har iaf kissat lite under natten vilket är bra, då har han iaf lite vätska i kroppen, men ville inte äta något så fick ta till sista utvägen, något han till 99% inte säger nej till.... kinderägg, det bästa han vet. 

Så nu sitter han i köket och äter choklad och jag sitter i soffan med kaffe och drömmer mig till landet framför brasan och ignorerar vädret ute. 

Skönt iaf att Nellie kan gå längre på dagis både igår och idag så jag slipper släpa ut Lex och Stefan kan hämta henne när han slutar. 

Funderar också på om jag ska göra pommes till lunch och hoppas på att han vill äta det också. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback