Äntligen landet.

Idag är det fredag och jag och dom små barnen är äntligen på landet, Stefan och Neo stannade hemma i helgen, dom har annat att pyssla med. 

Imorse efter jag lämnat alla ungar gick jag hem, tömde diskmaskinen, hängde tvätt och startade en torktvätt, sen fixade iordning packningen och panten och åkte till nynäs och handlade. 

När jag var klar med det åkte jag utvtill landet och packade upp all mat och alla saker, det behövdes en del då det var tomt i kyl, frys och skafferi. 

När jag var klar ringde dom från dagis och en väldigt trött och blek Lex orkade inte vara kvar, så åkte och hämtade honom, när vi kom hem fixade vi det sista som skulle packas ner och sen åkte vi förbi Stefans jobb och sen hämtade vi Nellie innan vi åkte till landet igen. 

När vi kom var vi ute i solen och hade det skönt innan vi gick in och jag har plockat och städat medans barnen lekte. Nu har vi tänt en brasa, ätit, diskat och bytt om till pyjamas, så nu är det lite popcorn mys för dom små och jag unnar mig en kall öl. 

Idag är det kvartsfinal nr4, håller mina tummar för att djurgården vinner igen på bortaplan och på söndag går till semi hemma på hovet! 💛❤️💙

Köpte en ny barnvagn till nellie att ha här på landet, och hon älskar den. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback