Kunde inte gå...

Igår när jag väckte Nellie så kunde hon inte använda sitt ben, blev jätteledsen och ville inte alls stödja på det. Tänkte att foten sov men det vart inte bättre, så vi gick bara och lämnade Lex på dagis och sen hem igen. 

Efter att vi vilat kunde hon gå på foten men haltade sig fram och hade dessutom fått feber, så i samråd med 1177 så åkte hon och Stefan till handens närakut för att kolla att det inte var skelettinfektion och att man alltid ska kolla varför ett barn inte vill eller kan använda ben/fot. 

Medans dom åkte dit kom morfar hit och jag gick och jobbade, men dom va hemma efter några timmar och det som febern berodde på var virus, det onda i benet kunde vara febern, som hon inte hade på morgonen då hon hade som ondast... 

Men imorse vaknade hon på strålande humör, sprang runt och lekte helt feberfri som om gårdagens inte ens existerade... skönt det iallafall så att det inte blev värre och att hon mår bättre. 

Lex fick jag hämta vid 12 idag på dagis för han tyckte det var morgon redan 2:30 inatt och levde rövare, sjöng allsång för hela grannskapet, lekte med leksaker, snurra runt i sängen och vägrade somna om... så han va inte alls pigg idag på dagis. 

Jag har heller inte varit pigg idag.... 

Puss&Kram 

(null)

(null) (null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback