Fullspäckad vecka...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Förra helgen var det jobb...
Även i måndags fram till 14, sen var det möte på dagis om lex och hans framtid. Morfar kom och hämtade sin bil på kvällen och stannade även påmiddsg. 

Tisdagen blev det möte på banken med morfar och även lunch innan det blev kvällsjobb. 

Onsdag och torsdag har jag jobbat på pressbyrån, så himla kul :) 

I fredags va ja inne i stan med mamma på möte och så åt vi lunch och promenerade runt och hade mysigt, kvällen avslutades med middag i Huddinge. 

I lördags va Stefan och Neo och åkte skridskor och jag hemma med dom små, sen kom morfar hit och så spelade vi lite spel, åt middag, kollade hockey och sen hann vi med en film också innan kvällen var slut. 

Idag var Stefan och Neo och åkte skridskor igen men tillsammans med kusinerna och farfar, sen kom dom över en stund och vi käkade lunch och fikade innan dom åkte igen, sen så vart det mys i soffan, middag och bad för alla innan barnen fick krypa ner i säng. 

Nellie fick feber på eftermiddagen så imorgon får hon vara hemma med mormor medans jag och Stefan jobbar. 

Puss&Kram 


(null)

(null)

(null)


Kunde inte gå...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår när jag väckte Nellie så kunde hon inte använda sitt ben, blev jätteledsen och ville inte alls stödja på det. Tänkte att foten sov men det vart inte bättre, så vi gick bara och lämnade Lex på dagis och sen hem igen. 

Efter att vi vilat kunde hon gå på foten men haltade sig fram och hade dessutom fått feber, så i samråd med 1177 så åkte hon och Stefan till handens närakut för att kolla att det inte var skelettinfektion och att man alltid ska kolla varför ett barn inte vill eller kan använda ben/fot. 

Medans dom åkte dit kom morfar hit och jag gick och jobbade, men dom va hemma efter några timmar och det som febern berodde på var virus, det onda i benet kunde vara febern, som hon inte hade på morgonen då hon hade som ondast... 

Men imorse vaknade hon på strålande humör, sprang runt och lekte helt feberfri som om gårdagens inte ens existerade... skönt det iallafall så att det inte blev värre och att hon mår bättre. 

Lex fick jag hämta vid 12 idag på dagis för han tyckte det var morgon redan 2:30 inatt och levde rövare, sjöng allsång för hela grannskapet, lekte med leksaker, snurra runt i sängen och vägrade somna om... så han va inte alls pigg idag på dagis. 

Jag har heller inte varit pigg idag.... 

Puss&Kram 

(null)

(null) (null)

(null)


Nyårsafton.!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi hade en supermysig nyårsafton hos Susanne och tjejerna med jättegod mat, god dricka, dessert, fyrverkerier, tomtebloss, lekar och sällskap. Klockan sprang iväg och vi var inte hemma förrän 04:30... 

Nellie och Neo sov till 10 vilket var skönt och Lex fick fira nyår med mormor och Conny i lugn och ro, han kom hem igen vid 11 dagen efter. 

Dagen efter var lugn och mysig, vi kollade en massa film och sen åkte Stefan till pizza hur och mc Donalds och hämtade middag. 

Idag blir det Disney on ice med Neo, morfar, Madde och Adam. Dom små får vara hemma med mormor tills Stefan kommer hem från jobbet. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)