Hej då 2019!


idag är det sista dagen på 2019, sista dagen på 10-talet och idag är jag ledig. Jag skulle ha jobbat idag och varit ledig imorgon, så vi hade inte planerat något roligt idag, men vi blir hemma ändå för jag jobbar imorgon istället. Inte för att vi ens haft nå alternativ och välja mellan, men vi kanske är för tråkiga för att umgås med? Känns iaf som det då det aldrig är någon som hör av sig, kanske är det vårt fel? Vem vet!  

Mycket har hänt, det har varit ett bra år och jag är nöjd, mest av allt är jag nöjd över jobbet, så mycket som jag fått lära mig, ta hand om och fortsätter lära mig är så roligt. 

För 10år sedan träffades jag och Stefan på jobbet, på Hemköp, vem kunde tro att vi 10år senare skulle vara man och fru, ha 3 fantastiska barn och dessutom vara tillsammans på samma arbetsplats igen? 
Jag älskar dig mer för varje dag som går och vår familj, det är verkligen det bästa som hänt mig. 

Idag ska Stefan jobba en stund, Lex ska få åka till mormor och Conny och spendera nyår tillsammans med Conny eftersom mamma jobbar, så han kommer få det så mysigt och all uppmärksamhet. 

Snart är det slut på dessa klämdagar då dagis varit stängt, dock öppet med jourdagis men det är omöjligt för oss och inte alls tryggt och lämna Lex på en annan förskola med främmande pedagoger så vi har fått pyssla ordentligt, jobba halva dagar var, haft barnvakt och vi hade inte klarat det utan världens bästa mormor, morfar och Madde! Tusen tack för hjälpen, tacksamheten för er går inte att beskriva med ord. 

Jag tackar också för att min underbara vän och kollega och hennes dotter hade sån änglavakt och klarade sig så pass bra i den hemska bilolyckan dom var med om i förra måndagen, vänner har jag inte så många så dom få bryr man sig extra om och hjärtat gick sönder när jag hörde om olyckan. 

Nu ser jag fram emot ett nytt år med nya utmaningar, Gott slut & Gott nytt år till er alla. 

Puss&Kram 

(null)
(null)

(null)

(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback