Hej då 2019!

Allmänt  /  0  Kommentarer

idag är det sista dagen på 2019, sista dagen på 10-talet och idag är jag ledig. Jag skulle ha jobbat idag och varit ledig imorgon, så vi hade inte planerat något roligt idag, men vi blir hemma ändå för jag jobbar imorgon istället. Inte för att vi ens haft nå alternativ och välja mellan, men vi kanske är för tråkiga för att umgås med? Känns iaf som det då det aldrig är någon som hör av sig, kanske är det vårt fel? Vem vet!  

Mycket har hänt, det har varit ett bra år och jag är nöjd, mest av allt är jag nöjd över jobbet, så mycket som jag fått lära mig, ta hand om och fortsätter lära mig är så roligt. 

För 10år sedan träffades jag och Stefan på jobbet, på Hemköp, vem kunde tro att vi 10år senare skulle vara man och fru, ha 3 fantastiska barn och dessutom vara tillsammans på samma arbetsplats igen? 
Jag älskar dig mer för varje dag som går och vår familj, det är verkligen det bästa som hänt mig. 

Idag ska Stefan jobba en stund, Lex ska få åka till mormor och Conny och spendera nyår tillsammans med Conny eftersom mamma jobbar, så han kommer få det så mysigt och all uppmärksamhet. 

Snart är det slut på dessa klämdagar då dagis varit stängt, dock öppet med jourdagis men det är omöjligt för oss och inte alls tryggt och lämna Lex på en annan förskola med främmande pedagoger så vi har fått pyssla ordentligt, jobba halva dagar var, haft barnvakt och vi hade inte klarat det utan världens bästa mormor, morfar och Madde! Tusen tack för hjälpen, tacksamheten för er går inte att beskriva med ord. 

Jag tackar också för att min underbara vän och kollega och hennes dotter hade sån änglavakt och klarade sig så pass bra i den hemska bilolyckan dom var med om i förra måndagen, vänner har jag inte så många så dom få bryr man sig extra om och hjärtat gick sönder när jag hörde om olyckan. 

Nu ser jag fram emot ett nytt år med nya utmaningar, Gott slut & Gott nytt år till er alla. 

Puss&Kram 

(null)
(null)

(null)

(null)Julafton & födelsedag.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu är julhelgen över och vi har haft en mysig julafton hemma hos oss med morfar och morbror, god mat, massor av paket och en glad tomte. 

Igår spenderades hela dagen på soffan med en massa romantiska drama filmer, helt i min smak, inte Stefans men han stod ut ändå. 
Inte ofta ja tillåter mig själv att ligga på soffan men det var behövligt, all stess innan jul och sen ska ja jobba en del nu efter. 

Imorse var det bara jag uppe tills jag gick och jobbade några timmar, sen blev det kalas för Lex, hans första egna kalas med paket och gäster, super mysigt att så många ville komma till oss och fira honom. 

Nu sitter vi och inväntar hockeyn och så blir det middag. 

Puss&Kram 
(null)

(null)

(null)

(null)
Julkonsert.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår kväll kom mamma hit och sov med oss, och idag har hon passat både Lex och Nellie så både jag och Stefan kunde jobba. Stefan vabbade nästan hela förra veckan och kommer nog vabba resten av denna också. 

Efter jobbet hämtade vi neo, sen hem och hämta dom andra och mötte morfar, middag på millas och sen blev det julkonsert i ribbyskolan med Neos klass och fika efteråt. Dom var så duktiga. 

Imorgon jobbar jag en liten stund på morgonen, sen ledig och ska fixa dom sista klapparna hoppas jag. Eller det är mest Lex födelsedagspresenter som ska inhandlas. 

Och igår kom mina skor jag beställt :) 

Puss&Kram. 

(null)

(null)

(null)


Lucia.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I år blir första året sen barnen började på dagis som jag inte får se något lucia tåg.

Nytt från i år är att det bara är storbarnsavdelningarna som lussar för föräldrar på förskolan vilket betyder att nellie inte kommer ha nå luciatåg. 
Lex är dessutom hemma och är sjuk så då finns det ingen mening med att stå ute i regnet kl 7:40 för att kolla på dom andra barnen. 
Vilket verkligen är supertråkigt! Jag som är ledig en fredag för en gångs skull på rätt dag. 

Nellie fick vara tomte prinsessa i sin nya fina klänning jag köpt innan förskolan mailade om det nya lucia firandet. I alla andra år har dom haft luciatåg för föräldrar kl 15, och alla barn dessutom, så idag är jag bitter. 

Julen närmar sig och nellie och lex julklappar var klara innan december, det är bara Neos som behövs kompliteras, sen är jag nästan redo! 😅 

Puss&Kram 

(null)