Ensam hemma.

För andra gången sen Neo föddes är jag helt ensam hemma medans familjen är kvar på landet, men det är ju för att jag ska jobba imorgon och på måndag. 

Men jag har haft några riktigt varma och mysiga dagar på landet, igår fick vi fint besök av inger, Stefan, Jessica & Daniel som åt påsklunch, spelade spel, grillade, hade trevligt i solen och åt efterrätt tillsammans med oss. Super mysig dag.! 
Studsmattan fick komma fram igen och barnen hoppade tillsammans i timmar igår, även idag har dom varit ute och lekt nästan hela dagen, Lex klev raka vägen från sängen ut till studsmattan i bara pyjamas, en av många fördelar med att vara landet. 
Idag har vi städat, möblerat om, fixat och så åt jag middag på landet innan barnen fick sina påskägg och sen åkte jag hem. Det kändes inte så roligt att behöva åka hem men ser fram emot att få jobba, det händer så mycket nytt och roligt nu och jag är super taggad för framtiden, även fast det känns lite nervöst. 

Jag har svårt att slappna av när jag är hemma, men nu har jag parkerat mig i soffan och ska försöka njuta av lugnet och lite egen tid, det händer inte allt för ofta.! 

Saknar redan min familj ❤️ 

Puss&Kram 
(null)


(null)

(null)
(null)


(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback