Ny soffa 😍

Allmänt  /  0  Kommentarer
För en vecka sedan beställde vi äntligen en ny soffa, det kändes verkligen som det behövdes efter att den gamla blivit nedsutten och tråkig. Så igår kom den äntligen. 

När Stefan kom hem från jobbet hann vi få ut den hamla och precis få in den nya innan haglet och regnet vräkte ner. 

Det tig sin lilla tid och montera, men min man är sjukt duktig på sånt och så fick vi även hjälp av barnens farfar med att kasta den gamla soffan, barnens morfar var här och roade dom små griniga barnen och sen köra bort vårt gamla bord som min lillebror ska ha sen när han flyttar. 

Tack allesammans för hjälpen.! 

Nu behöver vi bara flytta lampan i taket och kanske köpa oss en ny. 

Mamma var här igår och hängde med mig och gjorde även min favoriträtt till oss, biffstroganoff! Så gott, tack för middag och sällskap. 

Har även börjat gå igenom vad som måste handlas i vinterkläders väg till alla barn, lite kan dom ha från förra säsongen men det måste nog köpas en del nytt när dom växer så mycket. 💸💸

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Pinchos.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I förra torsdagen var jag ute med jobbet, vi vann en tävling och tog en super trevlig middag tillsammans för pengarna. 

Det var länge sedan jag skrattade så mycket. 
Vi tog oss ett glas på hotellet brevid jobbet innan vi åkte till restaurangen, där åt vi för hela veckan och var så mätta att vi nästan rullade ut därifrån, men det va så gott och så roligt. Super smidigt med små tapas tallrikar så man kunde välja massor av olika rätter att äta, och alla beställningar gjordes i appen. Super smidigt.! 

Tack för en super kväll 💖🙏

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Utvilad.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I natt har Nellie för första gången sovit hela natten i sin säng utan att vakna, vid 05:15 kom hon gåendes mot min sång så jag lyfte upp henne och så somnade hon om brevid mig. Ingen flaska under natten heller, så nu hoppas jag det fortsätter såhär.! 🙏 

Förra veckan var det sjukstuga här hemma, fick hämta en ledsen och trött lex tidigt på måndagen, när Nellie kommer hem har hon feber, båda små hemma på tisdagen. På onsdagen är Lex tillbaka men då har Neo feber och sen va han hemma resten av veckan medans dom små gick till dagis. 

I helgen va vi på kalas på lördagen, och innan det beställde vi en ny soffa, i söndags va Stefan med min lillebror på visning och sen vart det middag för oss alla och morfar på Texas i Haninge. Mysig helg tillsammans, men nu längtar jag efter landet. 

Idag händer inte så mycket, jag håller mina tummar att soffan kommer, och Stefan ska följa med lillebror på en annan visning. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)


Partaj.!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Förra helgen hade vi barnvakt och jag, Stefan, min bror och far var på överraskningsfest i Barkarby. Helt fel sida av stan med det va så roligt! Mycket folk, kul mingel, god mat, dans, 5-kamp och mycket skratt.! 

Tack för att vi fick komma. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Fredagsmys.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ikväll är jag ensam med barnen på landet. Stefan körde ut oss när han slutat och åkte hem sen igen. Vi har lekt och busat, ätit middag och nu sover dom minsta och jag och Neo har myskväll i soffan med brasan tänd och chips + dipp. 

Morfar kommer sen när han är klar på kalas och Stefan kommer ut imorgon igen när han slutat jobba. 

Denna vecka har inte varit rolig alls, eller dessa två senare då jag varit inskriven på arbetsförmedlingen och sökt en massa jobb. Det är väldigt ensamt dethär och jobbigt psykiskt. 

Just nu njuter jag iaf av mitt älskade landställe som ger en lite ro och annat att tänka på. 

Min stora kille har tagit sitt första skolfoto idag, ser fram emot när korten kommer. 


Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)