Kalas.

Ikväll är jag helt slut... först tyckte Nellie att vi skulle vakna strax efter 05, lyckades hålla kvar henne i sovrummet till strax innan 06, sen va alla barn vakna och det var bara att kliva upp. 

Morgonen var lugn, tvättade och fixade, Nellie somnade i famnen när det var dags att sova middag, vilket inte händer ofta så det va mysigt. Medans Nellie sov spelade jag och Neo spindelmannen på ps4, sen vart det lunch och vi fixade iordning oss för att åka till Leos. 

Idag fick Neo ha sitt 6års kalas på Leos lekland, vilket inte alls var någe bra enligt mig men barnen hade kul iaf och Neo fick en massa fina paket och alla hade roligt en bra stund efter i leklandet. Världens bästa Madde hade hand om Lex medans jag var i kalasrummet och Stefan sprang efter nellie. 

Efter leklandet åkte Stefan med Robin hem och vi till donken tillsammans med Madde och Adam och åt middag innan vi åkte hem. 

Dom små va trötta och somnade ganska okej, så nu sitter jag och Neo i soffan och har lite lördagsmys. Ensam ikväll igen, som alla andra kvällar denna vecka. 

Ikväll är sista kvällen som 30åring, så jag unnar mig ett glas vin. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback