glad men ändå inte.

Jag borde vara gladare än vad jag känner mig med tanke på att jag fått ett nytt jobb där jag jobbade igår, och ska jobba onsdag och i helgen som kommer, det är superkul och jag trivs massor, det bästa som hänt på länge! Så tacksam för att jag fått chansen,..!!
 
Men kan inte riktigt bli av med känslan jag har i huvudet, vilket stör mig otoligt mycket eftersom att jag inte alls vill må såhär, jag vill vara mitt glada jag. men det är svårt, jag är mest deppad och lätt irreterad vilket går ut över mina stackars barn, men jag försöker kämpa emot, bita ihop och le ändå. 
 
Efter att min födelsedag i söndags inte alls blev som jag hoppats eller önskat så går det inte att tänka på något annat, vill egentligen inte ens skriva vad jag känner här för att jag är bättre på att hålla saker hemligt men det är ändå typ ingen som läser här om jag inte länkar på facebook eller instagram så jag får väl vara tacksam för det. 
 
Det tråkigt, regninga, gråa vädret hjälper inte heller till gissar jag. 
 
 Jag fick min efterlängtade klocka som jag trodde att jag ville ha, men jag visste inte att det var olika funktioner på samma modell så idag har jag beställt den jag ville ha och ska lämna tillbaka den jag fick. 

Hej då. 

(null)

Jag fick också ett par nya trådlösa hörlurar jag gått och spanat på. 

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback