Jobbhelg.

I torsdags var det först jobb och sen julfest. Vi hade det riktigt trevligt med god mat, dricka, lite lekar och en massa skratt. 

Fredagen var man lite trött efter att bara ha sovit 4 timmar innan man öppnade men det gick bra ändå. Mycket kaffe blev det. 

Neo va fortfarande sjuk i fredags så morfar fick vabba för honom, dom va först här och sen fick Neo följa med morfar till jobbet och sitta med på mötet som morfar va tvungen att gå på. Men han va så duktig. 

Lördagen började inte lika bra eftersom vi inte kom in i butiken först eftersom vi inte fick upp jalusit, men tillslut kom vi in en annan väg och den vägen fick kunderna också gå in till en början innan min fantastiska Man släpade ut ungarna i regnet och kom och löste vårat problem och fick upp jalusit. 

En timme senare backar en lastbilschaufför in i vårt andra jalusi som vi har till lagret, helt förstört och gick knappt och öppna och absolut inte att stänga. Vi lyckades få in varorna iaf och så kom Stefan och ungarna tillbaka och han fixade såklart det också så vi iallafall kunde stänga det. 

Han är helt klart bäst. 

Sen hade vi slut på otur den dagen. Nellie och Lex fick middag först och när jag nattade dom gick Stefan och neo och köpte pizza som vi åt i soffan medans vi kollade på film. 

Idag har jag jobbat, barnen och Stefan har bakat pepparkakor och sen fixade jag och Neo till pepparkakshuset. 

Imorgon är det besök hos tandläkaren som gäller..... 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback