Slut på ”ledigheten”

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag är dagen jag inte längre är mammaledig! Sista dagen var igår och idag är det dags för jobb. Ser fram emot att få jobba men det känns ändå väldigt konstigt att inte vara hemma med barn. Har ju gjort det mer eller mindre dom senaste 6!åren! 

Nu jobbar jag resten av veckan och det ska bli så roligt! Idag börjar jag 11 och det är ju skönt med en lugn start. 

Det är en väldigt stor omställning och det har varit svårt att förbereda mig och känslorna har varit upp och ner, men har fått stöd av vänner och familj så jag tror jag är på banan igen, det känns iaf lite bättre än förra veckan. 

Puss&Kram 

(null)Stora barn.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Neo cyklade glatt till skolan imorse och Nellie vinkade glatt när jag lämnade henne direkt på morgonen utan att stanna kvar en stund med henne. Av Lex fick jag både en puss & en kram innan han tog fröken i handen och gick iväg helt utan gnäll! Mina stora barn! 💖 

I helgen har vi kastat skräp, fixat hemma, Neo har varit hos farmor och farfar och i lördags var vi inne i stan och åt middag med morfar och min bror. Vi passade på att skåla för vår bröllopsdag lite i förväg när vi ändå var inne i stan och sen vart den en promenad runt söder innan vi åkte hem igen. 

Idag ska jag hitta lite regnkläder och annat som behövs till barnen, och hoppas dom klarar sig fint utan att dom behöver ringa. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Dag 2.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår började inskolningen och vi va bara där en kort stund och idag mellan 9-14. 

Nellie hade himla kul, lekte, åt både lunch och mellis och sov middag. 

En annan försökte hålla mig på avstånd och det gick bra när hon kunde komma och hämta en kram då och då. 

Imorgon ska ja försöka smita därifrån, vi får se hur det går. 

Det är en ganska tung vecka för mitt stackars huvud. Jag är inte alls mig själv vilket är ganska jobbigt, men det går väl över. 

Puss&Kram 

(null)

(null)


Inte redo än!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Från en liten bebis på 3290g till 11,7 kg så ska du börja på dagis imorgon.!  Jag är inte alls redo för det, hur kunde tiden gå så fort! Min lilla bebis.! 
Har försökt och förbereda mig i flera månader men det vill inte alls gå in i mitt huvud att du blivit så stor min älskade lilla tjej. 
Du kommer klara det galant och ha super kul. 

Lex ska tillbaka imorgon han med, han byter dock avdelning och några fröknar men det ska nog gå bra. 

Neo ska skolas in på fritids imorgon innan han på måndag ska börja i förskoleklass. 

När blev mina barn så stora? 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)


Skulle inte ha diskat idag.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Efter frukosten imorse skulle jag diska... först slog jag sönder ett vinglas, sen tappade jag en tallrik så det var miljoner glasbitar överallt, tre sår på benet och två på foten. Som tur var blödde det inte så mkt. 
Ropade in morfar till hjälp och då kom Nellie också, det hade hamnat glas på altanen som hon fick i foten men det gick över fort. 

När vi dammsugit hela golvet och alla rum intill, bänkar och altanen så fortsatte jag diska, så då var det ju klart att jag skulle ha sönder ett glas till... suck! 

Efter Nellie sovit middag så vart det bad vid bryggan, bra kallt i vattnet nu, sen lite lunch och nu inväntar vi Stefan, inger och Stefan för lite korvgrillning med goda tillbehör. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)


Hemma igen.

Allmänt  /  0  Kommentarer
I fredags kom vi hem från en fantastisk vecka på kos, stannade på donken och sen hem och bytte packning och åkte ut till landet igen. 

I lördags var det dags för årliga kräftskivan och den va så trevlig och rolig med alla människor, god mat, kubbspel, dans och skratt. 

Söndagen var ganska lugn och alla va lite trötta, men det blev bad och ett starkt försök till att återställa huset. 

I måndags åkte Linda och co hem igen till Piteå och morfar körde dom till Arlanda. 
Jag och barnen var kvar och fick besök av Ammi som höll och sällskap och sen även stannade på middag, lite vin och sen sov över. 

Idag medans jag diskade så va Nellie och morfar ute, sen vart det tyst och då har dom båda somnat på soffan. 

Sista veckans ledighet nu och jag börjar få lite panik och ångest. Ingen rolig känsla alls. 

Puss&Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)