Trött kille igår :)

Igår vakande neo super tidigt, men fick snällt somna om i sängen för annars skulle han ju inte orka med dagis!
 
Vi gick upp och fixade oss, försökte få i neo frukost, vilket inte är det lättaste, men några tuggor åt han iaf. sen så klädde vi på oss och åkte till dagis, när vi kom dit skulle dom precis gå ut så jag behövde inte klä av honom, så gick vi allihop till stora gården.
 
Där böjade neo leka i sandlådan med sina kompisar och sin fröken, så jag berättade för honom att jag skulle gå, och han visste direkt vad jag sa så jag fick en kram och sen så fick han tröst av fröken medans jag gick, och hon förklarade för honom att mamma kommer tillbaka och hämtar honom sen och då lugnade han sig och fortsatte leka :)
 
När jag kom hem så fixade jag tvätten och pysslade med räkningar, njöt av mitt kaffe i solen på altanen och tog det lugnt :)
 
När jag var tillbaka på dagis så sov han fortfarande men fick höra att dagen gått jättebra, han hade suttit mycket hos fröken men inte varit ledsen, han åt inte så mkt men han var trött och somnade på en gång när dom lagt sig :)
vi stannade kvar över mellis också så han fick prova på det, och då åt han iaf! så det kändes skönt! :)
 
När vi kom hem så lekte vi en massa innan vi åt middag, sen när klockan närmade sig 6 så började han bli jätte trött så vi bytte blöja och satte på pyjamas, sen satte vi oss på golvet igen, då la han sig på mattan så jag insåg att det nog är dax att låta han få sova :) 
 
Eftersom jag inte får klippa hans naglar, inte ens när han sover så gick vi och hämtade två nagelfilar, en till mig och en till honom, och så satte vi oss i soffan så fick jag fila alla hans naglar, duktiga Neo satt still i mitt knä hela tiden :) När vi var klara frågade jag om han ville natta, så han hoppade ner, tog mitt finger och gick till köket, pekade på hans flaska, så medans jag blandade den gick han och la sig i sängen och somnade på en gång! Vilken duktig kille jag har! :) Stolt Mamma! <3
 
Imorse vakande han tidiohgt igen men somnade om, så vi gick upp kvart i 8, satte på musik och dansade lite innan vi åt frukost och fixade oss för dagis, varje morgon när neo går upp så ska han klä på sig och sätta sig i vagnen och gå till dagis, så han måste ju tycka att det är lite kul ändå :P
 
Idag ska vi ha framtidssamtal med läkaren på sjukhuset, så medans vi är där ska neo få leka med bästa farmor & farfar :) Sen blir det middag där också, så får neo träffa sin pappa lite också :)
 
Idag ska jag inte vara tillbaka på dagis förrän kl 14 så vi får se vad jag ska roa mig med medans, kanske tvätta fönsterna? Det är ju skönt när solen lyser men då ser man verklige hur skitiga dom är :P
 
Lex har det bra med pappa på sjukhuset iaf, känns skönt att han växer och blir starkare :)
Längtar så tills han får komma hem och vara här hemma med oss :) Får se hur neo reagerar på lillebror också :)
 
Å redan nu ska man börja planera för hur neo ska vara ledig i sommar! Känns som att sommaren är jätte långt bort :P Får kolla lite när resten av familjen ska ha semester så vi kanske kan hitta på något :)
 
Neo och Lex fick jätte fina alla hjärtans dag kort av farmor & farfar :) Dom tackar så mycket :)
 
Och grattis till mig som hade namnsdag igår :D
 
Puss&kram
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback