Sjukhus!

Igår när vi vaknade så myste vi massor i sängen innan vi gick upp! Neo var på strålande humör och han åt tillomed upp hela mackan till frukosten! 

När vi kom till dagis ville han inte släppa mig men efter att tag så gick han till fröken och var ledsen där ist! 

Jag åkte till sjukhuset och kl 10 hade vi samtal med BUP, men först badade vi min lilla groda som tyckte det var super skönt och bli tvättad :) när vi var klara med samtalet som inte gav någonting så pysslade vi lite med Lex innan vi gick å åt lunch, sen åkte Stefan hem :) 

Påvägen hem svängde han förbi sin mamma som hade varit och köpt neos försenade födelsedagspresent! 

Det hade gått bra för neo på dagis och han vart glad när pappa hämtade honom! Sen hade dom myst hela kvällen tills Neo somnade! 

Jag kollade semifinal samtidigt som jag pysslade om Lex :) sen efter matchen satt vi och myste massor! Tills min rumpa domnade bort & han skulle äta :) 

Eftersom han varit så snuttig så hällde dom lite i en flaska som han fick prova, han snuttade gärnet och när han var klar och jag skulle lägga ner honom igen så spydde han, men mest vatten som han fått i sig av kondensen i grimman, så vi fick byta kläder, sängkläder & grimma! Lilla plutt! Men sen sov han gott! 

Jag gick ner till Pressbyrån och köpte en nyponsoppa till middag och sen la jag mig & pillade på telefonen, hade inte en tanke på att jag skulle blogga förrän jag var för trött :P 

Imorse vaknade jag av mig själv 07.20, har sovit helt okej inatt, dock hård säng som gett mig huvudvärk :P 

Nu myser jag och plutten & strax är det dax för mat igen. Nu ska jag mata själv i sonden så får se hur det går :) 

Har sån fruktansvärd beslutsångest! Ska jag vara kvar här ikväll eller åka hem? Kan ju vara kul för Neo & ha både sin mamma och pappa hemma för en kväll nu medans det finns möjlighet till det innan vi flyttas till familjeneo! Men det känns så dumt & åka hit! Sen har ju Stefan varit här så mkt så det är ju min tur & vara här, då kan jag ju inte åka hem? Eller? Jag hatar det här, att inte veta hur jag ska göra!! :( 

Sköterskan som jag snackat med nu ett bra tag tyckte absolut att jag skulle åka hem! Han klarar sig fint utan oss ett tag och att Neo där hemma behöver oss mer just nu! 

Men det är ändå svårt! 

Nu ska jag njuta av min bok! Läste ut den andra igår och började med den 3:e! Har 4,5,6 hemma så det är bra nu när jag ändå sitter här i stolen så mycket :) 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback