Mysdag :)

Imorse när jag gick upp så låg Stefan & Neo och sov på soffan! Dom vaknade efter en stund och tyckte att livet var kanon. Vi sjukanmälde Neo från inskolningen på dagis som skulle ha börjat idag och gick till vc för att kolla att han inte har nå öroninflammation eller likande och det hade han inte å nu är han feberfri så imorgon blir det dagis!

Stefan åkte till Lex en stund idag och vi gick & vilade när Stefan åkte, ingen som helst ledsen min när Stefan gick och han somnade utan på två röda! 
När vi vaknat åkte vi till Farsta och handlade lite saker till neo och sen åkte vi hem igen! Han har varit hur glad som helst hela dagen och när vi kom hem busade vi och grejade! 
Stefan skulle ha sovit på sjukhuset men dom tyckte inte han skulle vara där så han kom hem igen! Och direkt när han kom hem kom neos dåliga sida fram, super gnällig och ingenting passade, han somnade tillslut vid 22!

Medans Stefan var på sjukhuset så fick Lex sitt första bad, han verkade gilla det, har det på film men det går ju inte och lägga upp så det får ni inte se 😜 sen så köpte Stefan lite kläder till honom i stl 38,40&44 :) 

Nu ska jag också försöka sova så vi är pigga och glada båda två imorgon :)

God natt 
Puss&kram
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback