Hockey!

Imorse vaknade Neo vid halv 7, så han å syrran gick upp först å sen kom jag upp, syrran gick tidigt & vi åt frukost och myste :) 

När jag skulle lämna Neo idag på dagis så visste han precis vad som skulle hända och ville inte lämna mig överhuvudtaget, stackars liten! När jag gick blev han superledsen ;(

När jag kom hem kokade jag potatis till middagen, rensade alla papper & satte i i pärm, duschade och satt i soffan & tog det lugnt :) 

När jag skulle tillbaka till dagis så var Stefan påväg hem så vi möttes vid dagis och gick in tillsammans, Stefans mamma följde med en stund och hälsade på hon med! 

När vi kom hem så busade vi massor, åt mellis & förberedde middagen :) syrran kom hit och åt med oss och sen kom Ove också, vi kollade på när Sverige vann och sen snackade vi lite skit innan dom gick :)

Nu ligger jag här i sängen och ska sova! Hoppas Neo sover lika bra som natten till idag, för idag har han bara sovit 50 min på hela dagen! Så han var lätt att lägga vid 7! 

Imorgon ska jag följa med syrran och köpa barnvagn :)

Lex sköter sig bra på sjukhuset och har nu dubblat sin födelsevikt å väger nu 1316g :) stora killen! Han har även fått ett vad idag av Stefan :)

God natt 
Puss&kram

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback