En bra dag :)

Imorse vaknade Neo vid 7 och vi gick upp och myste i soffan, jag drack kaffe och neo åt macka :)
 
När det var dax att börja göra iordning oss för att gå till dagis så klädde han på sig och var super ivrig för att sätta på sig ytterkläderna och hoppa upp i vagnen för att åka, å när vi kom till dagis klädde han av sig och vi gick in på avdelningen. Neo visste precis vad som skulle hända så han ville inte släppa min famn men efter några minuter sa vi hej då och han gick till fröken och satte sig i hennes knä och grät ist.. stackars lilla skrutten!
 
Jag gick till bilen och åkte till sjukhuset, mötte älsklingen och vi åt frukost tillsammans innan vi gick upp till Lex och pysslade om honom, tvättade, bytta blöja, vägde och fixade, sen satte jag mig med honom i famnen och satt iaf 2 timmar innan det var dax att lägga tillbaka honom för att åka tillbaka till dagis för att hämta Neo.
 
Fick veta att det gått jättebra på dagis idag. bästa dagen hittills, han lekte och åt, sov middag och tyckte att livet var kanon! Sen vart han jätte glad när jag kom och var i full gång och kasta sin blöja i papperkorgen,! ordning och reda ska det vara ;)
 
Vi stannade kvar över mellis och sen gick jag, Albin, Neo och Tessan till Paus och tog en fika :)
 
När vi kom hem igen så var neo super glad och vi busade massor, syrran kom förbi en stund och busade med oss, Jag lagade middag till Neo och han åt upp HELA portionen jag gjort! X i taket, det var länge sedan han var intresserad av mat. Sen när syrran gick så hoppade vi i badet och badade en bra stund innan vi satte oss i soffan i pyjamas och myste tills Neo tyckte det var dax att sova. Han gick som vanligt till köket och pekade på sin flaska, och medans jag blandade den så gick han in i sovrummet och la sig på sin kudde, Han somnade super fort och jag smög ut till soffan igen ;)
 
Nu sitter jag här med datorn i famnen och dricker mitt te :) Blir nog sängläge för mig tidigt idag ;)
 
För Lex går det än så länge bra, han har fortfarande sin grimma och tycker att livet är kanon.
IDAG VÄGER HAN 1508g!! Mer än 1½ kilo! Duktig kille :)
 
Imorgon ska jag lämna Neo kl 9 och sen bege mig till sjukhuset som vanligt, fast imorgon ska jag stanna kvar där och stefan ska åka hem och hämta neo på dagis :)
 
Det känns så fruktansvärt skönt att Neo börjar komma in i Dagiskänslan och har kul, att han har börjat äta igen och inte bara är gnällig och ska vara i famnen hela tiden! Att man kan se hur hans ögon lyser av glädje när vi leker och allt annat som görs varje dag! Hur han utvecklas och blir stor!
 
Samma sak gäller Lex, hur han växer och blir större, hans hud är nu en "bebishud" och inte torr eller röd. Hur han njuter av smakportionerna och ligger och spanar, höra hur han skriker och snuttar på nappen!
 
Så idag har helt enketl varit en riktigt bra dag! <3 
 
Btw borde det finnas 3 finlaplatser i Mellon på lördag :P Har ingen aning om hur jag ska tippa i min app! :P
 
Imorgon får jag kolla hockeyn på sjukhuset! Heja Sverige!! ;)
 
God Natt
Puss&Kram
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback