Barnvakt!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har thea varit här och lekt med oss några timmar! Mamma & syrran kom förbi och assisterade! Det är verkligen inte det lättaste att ha två krypandes bebisar!! Haha speciellt när dom ska klättra på varann!!

Igår när min älskling kom hem så satt jag i telefonen! Han kom och tig av mig halsbandet & sa att han skulle kolla en grej, sen fick jag tillbaka det runt halsen.. Nån halvtimme senare upptäcker jag att han satt på ett smycke! Min underbara älskling! Glad vart jag iaf!! :)

Han är den bästa som finns och jag är glad att han är min!! :)


Promenad :)

Allmänt  /  0  Kommentarer

Imorsenär vi vaknade så gick vi upp och lekte och myste massor! Sen när skrutten vart trött igen så gick vi å la oss i min säng! Och jag somnade visst också :P när vi vaknat hade vi fått sms av Johanna och vi gick ut på en promenad 30 min senare :) vi tog ett varv upp till jordbro industriområde och sen hem igen, ca 7km så det va bra! Dock var det tok kvavt ute så svetten rann! Sen var det hem och laga lunch, tog en dusch och sen åkte vi till stans jobb och mötte upp honom när han slutade! Så åkte vi till Huddinge, åt god middag och sen har vi bara myst här hemma! Nu ska jag läsa min bok och sen sova! Imorgon åker vi ut till landet ;) får se om jag å skrutt åker tidigare eller om vi väntar in Stefan ;)

Puss&kram

https://cdn3.cdnme.se/1150306/6-3/pic_5203fb01ddf2b34eb4138c9c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150306/6-3/pic_5203fb08e087c36a26723ec5.jpg" class="image">


Mysdag!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har vi haft en riktig mysdag jag och skrutt! På eftermiddagen kom bästa kompisen förbi med sina grabbar så vart det massa mer mys! När älsklingen kom hem så gjorde han sina underbara Hamburgare till oss!! Nu sover skrutten & snart hans föräldrar också! :)

Imorgon kommer mormor på besök :)

Puss&kram