Patetisk!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Kan man känna sig mer patetisk än vad jag gör nu??

En lördags kväll å jag ligger hemma å gråter, gömd för att älsklingen inte ska märka!! ;(

Allt på samma gång! Är så less på allt just nu, mensen kom, jobbet har firma fest utan å bjuda mig, måste tömma sparkontot för klara av räkningarna eftersom jag tvivlar på att fk hinner betala ut sjukpenning!

JAG ORKAR INTE MER!!

;(


Mys bebis!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Mitt lilla hjärta som alltid är här å myser med oss, ibland sover över eller bara på snabb visit! Alltid ett leende när hon ser mig eller Stefan och hon snackar på som bara sen! Å eftersom dom alltid är här har vi alltid bröstmjölksersättning, nappflaska, blöjor och våtservetter hemma ;)


Grillat!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår var vi hemma hos Andreas och grillade! Karré, kotlett, korv och majs! Till pommes och sallad! Salladen var bäst! Fan vad gött det var! Bästa var å grilla i snöstormen! Skönt att jag var sallad och pommes ansvarig så jag slapp stå ute :D


Rosor!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag är det min namnsdag! Och jag fick blommor av min älskade pojkvän!! Helt underbart! Första gången jag fått det!

Och i tisdags var det alla hjärtans dag och då fick jag också rosor!

LYCKLIG!!!

Min underbara man är den bästa som finns, är så glad att det är han och jag! Skulle aldrig någonsin vilja lämna honom eller att han lämnar mig! Det är han och jag livet ut! Evig kärlek! <3

Just nu hoppas jag bara på att det är min tur! Orkar inte vänta längre!!! <3


Sjukskriven!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Nu är jag sjukskriven till 7 mars, har inte jobbar sen 15 december, ganska långt tid, å det känns super tråkigt att ryggen aldrig blir bra, kostar en förmögenhet och så blir det bara bra för en liten stund och sen blir det sämre, upp å ner som en jävla bergodalbana! Hoppas bara på att allt löser sig snart och att min diskbrock läker av sig själv ;)