Semester vecka 1!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Medans mannen och fadern fäller träd och hugger ved passar jag på att berätta om den första veckan semester =)

Söndag - Jag slutar kl 12 och stefan slutar kl 18, kl 18.10 sitter vi på tåget på väg in till stan för att avnjuta en kall öl tillsammans med malin, lina, nils och filip..mycket snack och massa öl blev det, riktigt trevligt!! det blir ganska hårt så efter arken beger vi oss hem =)

Måndag -  vi vaknar och bara myser hemma, börjar städa lite å fixa, sen blev det att fixa sig och packa väskan och röra sig mot slussen att möta upp folket innan vi beger oss vidare mot statsgårdskajen för att börja semester på riktigt med en KRYSSNING!! vi fick en avbokning när vi kom in till stan, men det löse sig ganska snabbt, fast det blev 2 personer till ist för 1, KLOCKAN & CARLAN men det gjorde ju inget, blev grymt mycket roligare!!!
vi kliver om bord och hittar hytterna, sätter oss i barnen och ta en snabb öl/rosa pantern!
sen mot taxfreen och sen fixa sig lite snabbt i hytten.. Sen blev det mer dricka, massa dans, nisse fick även äran att gå upp på scenen eftersom han fyllde 25!, sen drack vi mer, dansade och drack ännu mera! stefan fick vi lägga i säng vid 12 och jag har ingen aning om vad klockan var när jag däckade..

Tisdagen - vaknade av men massa bankade på dörren, grabbarna stormade våran LYX hytt och så var det bara å köra igen, vi käkade räkmacka och fortsatte supa! sen råkade jag och stefan somna och vaknade av att två vakter fick äran att se till att vi kom av båten., när vi väl kommer i land tar vi en taxi hem till oss och festen fortsatte till kl 21, då däckade alla! Det blev en riktigt HÅRD och sjukt GALEN kryssning!!

Onsdag - vi vaknade upp kl 9 och började minnas dagen innan, det var ganska svårt men vi lyckades nog ganska bra, tror vi.. vid 11 begav vi oss till millas för mat och mer dryck, sen satt vi i ca 4 timmar och försökte komma på om vi skulle bada eller åka in till tanto.. men det blev iaf tanto, men först stopp i haninge C eftersom nisse tappat ännu en experia mini pro... (han tappade en mellan söndag-måndag, köpte en ny på måndagen och fick nu även köpa en på ondagen)(han har redan tappat 6 st, eller blivit rånad då han somnat på tunnelbanann osv ) sen i tanto kom det mer folk och vi fortsatte dricka som bara den, sen kom ove och hämtade oss och vi handlade pizza på vägen hem, sen efter pizzan somande vi gott!! =)

Torsdag - vi vaknar upp och fixar oss, beger oss till stefans föräldrar och sen ner till Linköping!
där hittar vi hotellet och installerar oss, sen vidare till stefans morbror som fyllde 60 år, där fick vi mat och dricka, sen gick vi ner på stan och satt på en uteservering i spöregn och drack lite, sen tillbaka hem till dom för mer mat och dricka, sen gick vi i spöregn hem till hotellet igen..

Fredagen - vaknade vi upp, åt hotellfrukost och sen tog ett varv på stan, sen stannade vi till vid göta kanal och käkade lunch och sen åkte vi hem, jag var såååå kissnödig att jag inte visste vad jag skulle ta vägen så vi skulle stanna vid nyköpingsbron, men precis innan avfarsten så tar det tvärstopp, då har några idioter självklart krockat så vi blir stående ett bar tag.. sen blev det att gasa fort som fan till toan!! när vi kom hem, bytte vi innehåll i resväskan och sen så åkte vi till bolaget och sen köpte en massa mat och åkte ut till landet, där grillade vi och drack godsaker, sen somande vi gott!!

Lördag - idag vaknade vi och åt frukost, sen satte dom duktiga grabbarna igång och börja fälla träd och här sitter jag och njuter av solen som inte riktigt vill komma fram mellan molnen... men jag njuter ändå!! Sommar på landet är bäst!! snart kommer det förhoppningsvis rulla in lite kompisar så vi kan köra en grill och supar kväll igen!!

nu kanske man ska ge sig ut på en kantarell jakt?? =)
får se om jag lyckas vara duktig och uppdatera bloggen under resten av veckorna ;)


Nu är det bara 2 dagars jobb kvar !! 15-21...

Allmänt  /  2  Kommentarer

Nu är det bara 2 dagars jobb kvar !! 15-21 imorrn och 7-12 på söndag!!! Sen är det semester!!! Å jag har något att längta efter !!! <3


Längtar nå fruktansvärt till söndag kl 12!...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Längtar nå fruktansvärt till söndag kl 12!! Då har jag SEMESTER !!! Frågan är bara den!! Bygga uteplats eller sista minuten??? Jag tror nog jag brinner lite mer för sista minuten ;) jag och älsklingen , en hel vecka tillsammans med mycket sol, bad, god mat & drinkar <3


Kvällens Snyggaste var ju självklart min v...

Allmänt  /  1  Kommentarer

img_3283 (MMS)

Kvällens Snyggaste var ju självklart min vackraste älskling!! Kunde inte slita blicken från honom på hela kvällen , i mina ögon det snyggaste jag sett!! <3


Finaste!! Älskar dig min finaste prins!!! ...

Allmänt  /  0  Kommentarer

img_1072 (MMS)

Finaste!! Älskar dig min finaste prins!!! Du och jag för alltid!!! <3


Nedräkningen har börjar "bara" 7 dagar kva...

Allmänt  /  6  Kommentarer

Nedräkningen har börjar "bara" 7 dagar kvar till semester!! Längtar grymt!!! <3


Snaaaaaaart är det bara 1 veckas jobb kvar...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Snaaaaaaart är det bara 1 veckas jobb kvar .. ;) sen ledig i 4 hela underbara veckor!!! Kommer bli grym ;) första veckan blir det iaf en hotellnatt i Linköping, sen är det nog Inge mer bokat för tillfället, måste bara invänta svar från en viss kärring ;) sen är det bara och boka!! Kommer bli awesome !!! Nu önskar jag bara att min man kunde lägga sig här brevid mig och hålla om mig tills jag somnat, men han kollar på film så han får väll göra det då ;) god natt!!!


Jag gillar inte söndagar!! Jävla ångest, v...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag gillar inte söndagar!! Jävla ångest, vill bara lägga mig under täcket och inte vakna upp!!!


Igår kom jag hem från jobbet efter ha jobb...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår kom jag hem från jobbet efter ha jobbat 7-18... Satte mig på balkongen för att ta ett glas vin och en cigg, Stefan följde med och tog en öl, sen 2 flaskor vin senare så inser jag att vi båda är väldigt rund om fötterna och att det e dax att sova... Vi hade iaf jätte mysigt och det blev mkt prat <3 min man är bäst <3


Kallt å är trött, har en väldigt stor läng...

Allmänt  /  1  Kommentarer

Kallt å är trött, har en väldigt stor längtan till semestern!!!!


Jag vill åka utomlands... NU!!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag vill åka utomlands... NU!!!


Idag beställs den nya kylen och den nya fr...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag beställs den nya kylen och den nya frysen!!! Å det blev svarta!!! Sjukt nöjd och glad att det blev som jag ville!! Kommer bli perfekt i vårat hem!!! <3