Söndags ångesten är här!!! Har varit ledig...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Söndags ångesten är här!!! Har varit ledig i helgen, i fredags blev det massa mys!! Lördagen blev försök till shopping, middag med Stefan å hans vän Andreas, sen Patricia med Satu å grabbarna!! Idag har mamma varit på besök... Skulle vilja ha henne här för alltid!!! Lika jobbigt varje gång å säga hejdå!!!!! Meen förhoppningsvis bor hon här i närheten snart!!! Det e iaf någe å se fram emot!! Nu blir det en dusch tillsammans med älsklingen och sen massa söndags mys!!! Älskar min underbara sambo!!!


Jag vill också helt enkelt!! Idag bio med ...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag vill också helt enkelt!! Idag bio med Stefans systerson. Sen jobb 14-21!!! Inte så spännande, men nu är det iaf dax att gå upp!!!


Jag vill ha sommar, bli av med den jobbiga...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag vill ha sommar, bli av med den jobbiga vinterjackan, bli piggare och ha mer att se fram emot... Är så förbannat deppig hela tiden, tur att jag en sån underbar och förstående älskling som alltid tröstar mig och säger att allt ska bli bra ;) å jag har ju valt och tro på honom å det känns som att allt kommer bli bra tillslut ;) just nu är största ångesten att jag stänger imorrn, öppnar lördag och stänger på söndag, inte så spännande precis, men det ska ju göras, stänger ju bara var 6:e fredag och jobbar ju bara var 3:e helg så får väll bita ihop ;) skönt att vi kommer att jobba samma helger sen framöver ;) så vi kommer att ha mer ledig tid tillsammans ;) underbart!!!


Jag tycker inte om alla hjärtans dag!!!! D...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag tycker inte om alla hjärtans dag!!!! Den dagen borde inte få finnas!!!!


Just nu känns allt väldigt tråkigt... inge...

Allmänt  /  1  Kommentarer

Just nu känns allt väldigt tråkigt... ingenting händer.... Allt tar så jävla lååång tid..... Det är mycket jag vill, mycket jag inte kan fixa själv, men det är inte alltid så lätt att säga vad man vill... Kan lätt bli fel!! Mycket saker ja vill går inte å fixa alls känns det som... Just nu känner jag mig väldigt ensam här borta, alla i min närhet känns för långt bort, vet inte hur jag ska förklara, och jag e nog den sämsta vän man kan ha, hör aldrig av mig, orkar aldrig ses, eftersom mina dagar inte innehåller annat än att åka till jobb, jobba, åka hem, äta och sen sova' sen att ja nästan alltid somnar själv i sängen och vaknar upp själv gör inte känslan av ensamhet lättare, men jag e inte arg, bara lite ledsen, men det finns inte mkt man kan göra åt saken, ;( så tänkte väll fortsätta den trenden ikväll tillsammans med tårarna som rinner.......


Har haft en underbar resa till Riga med äl...

Allmänt  /  0  Kommentarer

img_7730 (MMS)

Har haft en underbar resa till Riga med älsklingen, vi har promenerat, shoppat, ätit gott, myst och bara umgåtts, det bästa av allt är att vi bara har haft det underbart skönt och pysslat om varann, utan telefoner som ringt, jobb som kallat osv.. Helt fantastiskt!!! Jobba idag och halva dagen imorrn, sen blir det kick off med jobbet, vi ska åka båt igen.. Ska bli kul men är inte så sugen just nu för det gungar fan fortfarande!!! Sen tror ja att jag börjar bli lite sjuk också, men men!!! ;)