Bästaste Landstället 🙏

Igår blev jag hämtad av morfar & alla mina barn utanför mässan när jag slutade jobba, vilket var väldigt skönt eftersom tågen strulade. 

Det blev en snabb middag på donken innan vi åkte hem och hämtade packningen och handlade lite innan vi åkte till landet. 

Just nu ligger jag ute i solen och bara tar det lugnt, Nellie sover och grabbarna pysslar med annat. 

Ca 20 min innan jag slutade i torsdags så hade dom ställt alla tåg mellan Älvsjö-västerhaninge. Vilket inte var så spännande eftersom jag inte hade en aning om hur jag skulle ta mig hem till mamma & mina barn. 
Medans jag står på stationen stöter jag på en gammal kollega som och ska mot Vh, så vi börjar spåna på hur vi ska göra, olika alternativ, taxi med resegarantin osv. Han ringer sin mamma som jobbar på taxi 020, hon har precis slutat och är bara 10min bort och kommer och hämtar oss och jag får åka med till Vh. Sån jävla tur! Borde kanske köpt en triss. 

Igår morse när jag vaknade så sa mamma som sovit hos oss att tågen fortfarande inte gick mellan Handen och Skogås och att det var ersättningsbuss som gällde. Så det va bara att svepa kaffet, kasta i sig mackor och fixa iordning sig och bege sig mot bussen. 
Tog bussen till vallavägen och sen gick jag till handenterminalen, där fick ja vänta en liten stund innan ersättningsbussen kom, mosade mig på tillsammans med alla andra och när vi kom till Skogås stod tåget fint och väntade. En resa som tar vanligtvis 30min tog ist 70min. 

Men jag kom till jobbet i tid! ✌🏼 

Puss&kram 

(null)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback