Helgen.

Även fast det va långhelg så gick den fort! 

Fredagen spenderades hemma, jag mådde inge vidare och hade verkligen ingen ork, det enda vi gjorde va att ta en promenad till Konsum och handlade middag, tacos blev det för mig och grabbarna, Stefan mådde inge vidare han heller så han sov hela eftermiddagen/kvällen. 

På lördagen hämtade vi morfar och åkte till Barkarby där vi spanade in en ny bäddsoffa och åt lunch, handlade våtservetter och sen vart det en sväng på Ikea och bauhuse. På kvällen va vi bara hemma. 

På söndagen tog vi en sväng till hornbach och sen förbi Stefans föräldrar på en fika, sen vart det tvättstugan och sen efter middagen åkte jag och Neo och firade Valborg i rudan. Där fick Neo handla lotter, fiska fiskdamm och gå fackeltåg och tända brasan, träffade även på några vi kände och neos första fröken. Efter sockervadd, mer lotter och fyrverkerierna så åkte vi hem. 

Igår va det så fint väder och lite långtråkigt så vi åkte till rudan och hjälpte till att städa efter Valborg, lekte i parken och fikade med morfar. 
När vi kom hem så kom Stefan efter en stund och vi åkte till Drottningholms slott och promenerade där hela familjen och morfar. Middag fick bli på Texas Longhorn i bromma innan vi åkte hem igen. 

Idag är grabbarna på dagis och ja å fröken har fikat och kollat på film med satu, handlat och ja har börjat röja och städa här hemma. 

Puss&kram 💋
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback