Tråkig mamma.!

Usch va ja känner mig tråkig just nu, speciellt när det är snö ute och ja vet hur mycket Neo tycker det är roligt. 

🙇🏻‍♀️🙅🏻👎🏼

Igår kom mamma hit och höll oss sällskap, vi försökte ta oss ut en stund och Neo va överlycklig, han kastade sig i snön och kämpade på med sin snowracer. Vi gick förbi bilen först och borstade av den, sen till lilla backen på gården så Neo fick åka lite, Lex satt mest i vagnen och gnällde. 
☃️🌨🌪❄️

När vi kom in igen vart det lite lunch-fika och sen mys i soffan, vi håller ju på att görs om i barnens rum så gick in där och pysslade medans ja inte ja hade för ont. 
☕️🍪

Morfar kom på middag och skrev lite papper, satu kom också åt lite innan hon klippte Lex.
🍽💇🏼‍♂️ 

När alla hade åkt tog vi en dusch och myste ner oss i soffan igen. 
🚿🛁

Barnen somnade tidigt och har även förstått det här med sovmorgon på lovet, bara att jag inte får njuta av det, för jag kan verkligen inte sova, varken på natten eller morgonen. Om ja sover mer än 3 timmar i sträck är det rekord,! Imorse va inget undantag, dock vaknade ja och låg kvar i sängen, kände att ja behövde nysa, så det gjorde jag, sen va det bara å flyga ur sängen och springa in och ta papper för ja började blöda näsblod. Min näsa är helt trasig igen efter att ha varit förkyld nu i typ 3 veckor.! 
🤧😴😪

Ny vecka idag igen.! V.36 och ja är snart redo, less på magen och extra kilon, sllt det onda.! Ja saknar min energi och kropp, men ja njuter ändå av sista magen. Idag när ja vaknade så var/är jag så svullen om händerna så dom domnar bort hela tiden, är nog dags att ta av sig ringen nu så den inte fastnar. 
Men vem trodde ja skulle gå såhär långt? Ja kommer säkert gå tiden ut bara för att 
💍😉💕🌟

Puss&kram 💋💋

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback