Landet.

I fredags kom en mindre glad Neo hem precis innan morfar hämtade oss för att åka till landet, han ville följa med men ville ändå va kvar hos farmor och farfar. 


Men morfar kom och vi åkte ut, handlade lite på vägen och precis när vi packat upp allt klart och hämtat vatten ringde nya grannarna och ville att vi skulle komma över på ett glas, vilket vi gjorde. 

Vi bestämde även att äta tillsammans så vi gick upp till oss och gjorde iordning och strax efter kom dom också. Medans vi lagade mat gick Ove över till andra grannen som också kom över på ett glas vin. Vi satt och snackade skit ändå tills klockan vart 02, så då fick jag äntligen sova. 

Barnen tog en bra sovmorgon, till 9:15 då Nellie vaknade först. Så skönt att dom gillar och sova. 
Vi åt frukost och fixade och så kom Tommy ut med sin lastbil och lämnade en massa jord till Ove så vi kan fixa med gräsmatta. 
Strax innan dom åkte hem och så kom Stefan ut som hade jobbat och efter en stund kom ammi och fikade. 

Sen kom även mickis och hela familjen ut och grillade och umgicks med oss. 

Dagen efter när vi ätit frukost så åkte dom hem och vi packade ihop oss och även vi åkte hem, duschade och tvättade och packade om och begav oss till Huddinge till Stefans föräldrar som ordnat fullt hus med släkt och bjöd på goda kräftor, grillat och smarrig efterrätt. 

Neo stannade kvar där tillsammans med kusinerna som också skulle sova kvar och idag har jag, Lex och Nellie varit i handen med mamma och lunchat och handlat en massa byxor till alla tre barnen. 

Neo stannar även inatt så honom får jag inte hem förrän imorgon. 

Passade även på att hämta Nellies pass. 

Puss&kram 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback