Feber.

Igår var Tia här på besök, lämnade en fukt jag köpt och så passade vi på att fika lite och snacka skit, himla trevligt.  


Hela denna vecka när jag har lämnat Lex har han gladerligen förflyttat sig från min famn till hans resurs famn och inte en ledsen min! Så himla skönt att han är nöjd över att vara på dagis igen. Neo är alltid lika nöjd, mindre nöjd när jag hämtar. 

Igår tyckte jag Nellie va lite varm men hon hade bara 37,4 och va sitt pigga glada jag så tänkte inte mer på det, hon åt som vanligt men nu när han börjat äta mer gröt och mat så har hon blivit hård i magen stackarn, så nu mumsas det katrinplommon puré. 

Imorse när hon vaknade hade hon 38,8 så hon fick en alvedon och ligga på soffan, mamma kom för att passa henne och följde även med och lämna på dagis för att hälsa på grabbarnas fröknar och se vart dom gick någonstans. Jag åkte iväg och fixade mina naglar och sen när jag kom hem hade fröken mer feber även fast hon har alvedon i kroppen, så nu ligger vi här i soffan tillsammans och myser. 

Ser att den torra tvätten skriker på mig att jag borde vika den, men det får bli senare, det är iaf mysigt att hon vill sova på mig, även fast hon är så varm. 

Dammsög gjorde jag ju kl 01 inatt då jag hörde hur ett glas gick i tiden bitar i vardagsrummet, Neo råkade putta ner Stefans glas när han skulle försöka lägga sig brevid sin pappa som somnat på soffan igår. 

Imorgon är det torsdag och jag längtar till helgen. 

Puss&kram Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback