7 månaden och diagnos.

Idag går vi in i v.29, tredje trimestern och 7 månaden, vilket betyder att vi inte längre riskerar att få en till Extrem prematur som lex är. vilket känns skönt, Neo är född prematur men med honom gick allt toppen så jag hoppas allt går vägen nu framöver också. 
 
Igår var vi på Huddinge sjukhus och fick svar på Lex utredning. Dom sa inget vi inte redan visste men nu är det bekräftat iallafall, Vilket inte förändrar någonting men kanske kan hjälpa till i vardagen. 
Lex har fått bekräftat att han har autism, så nu ska ja börja läsa om det, försöka förstå honom och hur han vill ha det. Sen är han väldigt sent i utveckligen och ligger på en nivå som en 15-18 månaders så jag måste sluta se honom som en 3åring.
 
Ibland känns det som vi gjorde ett dumt val med att skaffa ett till barn, Lex kommer att kräva mycket för en låååång tid framöver men man kan inte veta hur det kommer gå för honom i framtiden. dom kunde inte säga vilken nivår han ligger på eftersom han nu är så liten och heller inte pratar, men det kommer att göras en ny utredning innan skolstart för att på bästa sätt hjälpa honom inför och med den. 
 
Idag är det Världsprematurdagen och prematura barn uppmärksammas över hela världen. Det är svårt att förstå hur Lex kunde va så liten när han föddes, 628g & 29cm lång.
 
Puss&Kram
 
 
Min Fantastiska busunge.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback