Sol! :)

 
Den senaste veckan har vi gjort massor!
 
Vi har varit och fikat hos Veronica & Peter och lånat lite kläder :)
 
Vi har varit på hockey och Lilleman fick följa med, han var super snygg i sina fina kläder.
Innan det var vi och handlade hörselskydd till Neo och sen så åt vi middag på brassan med Ove och Linda :) :)
 
Förra helgen var vi hemma på fredagen, slingade Malins hår och kollade på tv :)
På lördagen var vi på fjärilshuset med Malin och barnen, sen åkte vi och shoppade lite i port73 och var sedan hemma hos mamma på middag och kollade på melodifestivalen, Passade även på att klippa syrrans hår :)
Söndagen bestod av att hälsa på Stefans syster med familj och sen följa med dom och kolla på akvarier prylar och fiskar eftersom dom köpt ett akvarium av oss :) Efter det blev det middag i Huddinge :)
 
I måndags hade vi BVC och Lilleman vägde 7890g och var 65cm lång, sen så gick vi hem och pysslade, sen tog vi en fika med Malin och lisen innan mammagruppen, på kvällen var vi på kalas hos Stefans farfar som fyllde 91 år :)
 
I tisdags hade vi hemma mys pyjamas med Helene hela dagen. Lunchade, fikade och pratade massor, super mysigt, på kvällen fick Lilleman prova äta gröt för första gången, lite läskigt men det var ganska gott :P
 
I onsdags var det babycafé med babyrytmik, Mickis kom och umgicks med oss, sen så tog vi en lunch i centrum. när vi kom hem sen så fixade jag syrrans och mina naglar med mitt nya roliga nagellack :)
På eftermiddagen kom mamma för hon och linda skulle sitta barnvakt medans jag och älsklingen var på förhandsvisning av Johan Falk - Kodnamn: Lisa! Bästa filmen på länge, tråkigt att alla Johan falk filmer nu är slut!
efter bion körde jag hem mamma och syrran hämtade kläder och följde med tillbaka :)
 
I torsdags tvättade vi massor, städade och badade Lilleman, sen var vi i handen med Malin, fikade & lunchade, sen handlade jag en jacka, pyjamas och byxor till Lilleman ;) Sen passade vi på att åka till biltema och till Maxi :)
på kvällen så var vi bara hemma och kollade på tv!
 
Ikväll ska vi på kalas inne på söder, så ska strax börja fixa mig och Lilleman så vi är redo att åka när älsklingen kommer hem från jobbet :) I morgon blir det melodifestival och mys här hemma! Å Söndag blir det middag hos mormor :)
 
Ska se om jag hittar några bilder från veckan också :) Puss&Kram!
 
Kollar på fina fiskar :)
Neo & Thea.

Neo myser med Helene :)

Lilleman på sin första hockeymatch!

Pappas finger är bra gott :)
Det är jobbigt och gå på hockey! :)

Mys med morfar på brasserian

Min Underbara fina kille i väntan på första gröten :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback